13x4 Къдрава Перука Дантела Отпред Коси, Дълбоки Къдрава Hd Перуки Дантела Отпред Човешка Коса е Къдрава Перуки За черни жени Джери Curl Перуки Дантела Отпред Човешка К?
New

13x4 Къдрава Перука Дантела Отпред Коси, Дълбоки Къдрава Hd Перуки Дантела Отпред Човешка Коса е Къдрава Перуки За черни

BGN 0.33

Налично за поръчка

Edwad - компания от Ючжоу, която се занимава с дизайн, производство и продажба на коса, се избира от 100% необработен бразилски естествени коси за производство на висококачествени перуки, вашето удовлетворение е нашата мотивация.когато, не спутывается. ? 【 Бърза доставка】 : Доставка в рамките на 1-3 дни, професионално сервизно обслужване на клиентите винаги ви очаква.HD Прозрачна дантела. Средно / Странична / Свободна част.Q3: Може ли косата да бъдат боядисани?. ?【Подходящите случаи】 : Къдрава перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред могат да бъдат събрани на високи опашки или да има форма, подбрана по ваш избор, за всеки случай, такъв като партита, рождени дни, пътуване, почивки, абитуриентски, сватбени и в ежедневието си.Може да се боядисва и отбелен.Q2 : Мирише ли на перука с кудрявыми вълни?.A3: Да, къдрава перука от човешка коса на дантели абсолютно зашеметяващ, и вие можете лесно да изсъхне.Може да изпълнява половината от стилове нагоре и надолу.Не прекалявайте с миене на косата.Невидими Конты.?【Материал перуки от човешка коса на дантели】 : влажен и вълнообразни къдрава перука от човешки косъм е 100% необработени човешки коси бразилски произход 10А, здраве и комфорт, висока твърдост и смъртността, мек и естествен вид.Нашите къдрава вълна имитират естествената степента на навийте, за да покаже своята красота.Оставете косата да изсъхне по естествен начин след измиване.Може да бъде подложен на рестайлингу.Лесно да се регулира размера на главата си. Естествено и полезно.Лесна инсталация и грижи.Дълъг Дълбок Космос.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим във времето.Прозрачна дантела от ухо до ухо може да се образува на страничния /средна / свободната част и изглежда по-естествено.Истинската плътност 150%, съответства на дължина.

Основни характеристики

Най-добри сделки