Изберете Омбре Боб Перука От Човешка Коса 13x4 Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени от Човешка Коса 4/27 Маркирайте Меден Blond Синтетични Косми На Дантели Пер?
New

Изберете Омбре Боб Перука От Човешка Коса 13x4 Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени от Човешка Коса 4/27 Маркирайте

BGN 36.26

Налично за поръчка

имаме самостоятелна професионална фабрика, изящна изработка и квалифицирани работници, и ние сме специализирани в производството на перуки от човешка коса.Ние използваме 100% от необработени естествени коси.Ние имаме строг контрол на качеството, за да косата са естествени, меки и здрави.Косата Skydo, виж в себе си по-красива!.Средният размер на шапки (21,5-22,5 инча) подходящ за главите на повечето хора. 3 гребен вътре по-добре да се фиксират перука. дантела-голям размер 13x4 отгоре.Свободно промяна на прическата (свободната част/страничната част/ с бретон и т.н.). дантела 13x4 по-дишащи и удобни безрезиновый капачка.Идеално облегают ушите. Швейцарско дантела : супертонкое дантела, супер мека и твърда.Предварително выщипанный косата е естествен.Детски косата по цялата обиколка.Изглежда по-естествено, красиво и реалистично, отколкото вашата собствена коса.Това е 100% човешка коса, така че те могат да се къдри, а също така да се използват като подаръци за семейството и приятелите. ?[Премия следпродажбено обслужване] : Доставка в рамките на 1-3 дни, на 24 часа онлайн услугата, 30 дни връщане без причина (2) Показан на изображението е разработен от професионален фризьор.Ако искате да изглеждате така, че по-добре да отидете в салон за красота, а след това позволи на професионален фризьор да ви помогне;(3) да се запази перука на стойка за перуки, за да се избегнат нежелани деформации или резба и намаляване на напрежението на косата и кожата на главата.

Основни характеристики

Най-добри сделки