Ребека Модерен перука-превръзка на главата от човешки косъм, прави перуки-превръзка на главата за черни жени, бесклеевые, без синтетични косми на дантели, перуки, и?
New

Ребека Модерен перука-превръзка на главата от човешки косъм, прави перуки-превръзка на главата за черни жени, бесклеевые,

BGN 24.53

Налично за поръчка

?【Висококачествена човешка коса】 директни перуки, изработени от 100% бразилски естествени човешки косми, супер меки и здрави, почти не падат, не спутываются, могат да бъдат боядисани и отбелены, могат да бъдат завиты по ваше желание.Ще продължи дълго и при подходящи грижи. ?【Перуки с регулируема оголовья】 Размер на шапки-отпред има скоби, а отзад - велкро.Шапка за перука средна вълна (обиколката на : 22,5 инча) е подходящ за повечето размери на главата.Въжета са здрави, тях не е лесно да се деформира. ?【Отговаря на дължината на 】 отговаря на дължината, плътността на 130%, натурален цвят, придава естествен вид (моля, първо издърпайте до права, а след това се измерва от върха до края на най-дългата част). ? 【Инсталиране на】 Лесен за носене, показване на собствена линия на растеж на косата, можете да създавате различни стилове в съответствие с настроението си, като модерен и сладък.Отлично подходящи за ежедневието, тематични партита, cosplay, или всеки друг повод. ? 【Доставка и обслужване на клиенти】 Изпращаме в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащане.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси-7 * 24 часа онлайн успешните покупки.Henan Rebecca Hair Products Ins.is-най-голямата и единствената регистрирана фирма за производство на средства за коса в Китай.РЕБЕКА работи чрез няколко дъщерни компании в Европа, Северна и Южна Америка, Африка и Азия, в над 15 страни.СЛОГАН : ПО ВСЯКО време СТАНОВИСЬ по-ДОБРЕ.

Основни характеристики

Най-добри сделки