Реколта Ночники JandCase с възможност за свързване, Селска лека нощ с датчик от здрач до зори, 2 режима (30/60 Lm), Дневна бяла светлина 5000 К, монтиран на стената лека нощ за к?
New

Реколта Ночники JandCase с възможност за свързване, Селска лека нощ с датчик от здрач до зори, 2 режима (30/60 Lm), Дневна

BGN 2.33

Налично за поръчка

【Уникален ретро декор】 : Декоративна нощна светлина с висококачествена черна рамка в селски стил създава стилна деревенскую атмосфера, допълващ стила и украсата на вашия дом. 【Автоматично включване/изключване на】 : Уникален сензор за осветление позволява винтажному ночнику включени в здрач и изключва на разсъмване, автоматично предоставяне на осветление, когато е необходимо. 【Научна функция】 : лека нощ Jand Case с подключаемым дизайн не заема място в дома.В ночнике не се използват сини led чипове RG0 за защита на вашите очи и подобряване на качеството на съня. 【Пестене на енергия】 : лека нощ е на две нива и да регулирате яркостта, дневна бяла светлина 30лм/60лм 5000К.За нощни лампи с ниска консумация на енергия изисква само 1 Ват, че в същото време спестява енергия и пари. 【Качество и обслужване】 : Сензорни ночники Jand Case от здрач до зори са с високо качество, а нашето сериозно и съвестно отношение гарантира високо качество на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим качествено следпродажбено обслужване.

Основни характеристики

Най-добри сделки