Баскетболен лека нощ Lmgy, 3D Иллюзионная led лампа, 16 цвята с регулируема яркост с дистанционно управление Smart Touch, най-Добрият Коледен подарък за рожден Ден 3,4,5,6,7,8-годи?
New

Баскетболен лека нощ Lmgy, 3D Иллюзионная led лампа, 16 цвята с регулируема яркост с дистанционно управление Smart Touch,

BGN 2.33

Налично за поръчка

【Уникално готин подарък】 Креативност и невероятни нощни осветителни тела, които никога преди не е имало. 【Ночники за деца】 Докосване и дистанционно управление, за да промените 16 отделни цветове, хмел, дишане или температурен градиент, просто трябва да докосва бели ключа основания или да използвате дистанционното управление на телевизора. 1 x Основа лампи ABS-пластмаса. Направете стаята на детето си зашеметяващ с помощта на нашата нощ.Широко се използва в бижута, подобрява художествен вкус, показва топло усещане, модерен 3 D визуален ефект, остави у децата си и любимия човек романтична вечер.Дистанционното управление е лесен за използване, и детето може да променя цветовете, не ставане от леглото.Дистанционното управление ви позволява лесно да управлявате ночниками за деца, дори и когато лежите в леглото. промяна в 16 цвята / изгаряне / на 4 режима цветово мигане (светкавица, стробоскоп, отслабване, anti-aliasing). 【Удобно и безопасно】 Основа прикроватной лампи е изпълнено във вид на пукнатини, в източника на светлина се използва висококачествен led, който е мек и равномерен, не заслепява, не трепти, се регулира с регулируема яркост, е безвреден за децата на очите, осигурява на децата сладка и топла нощ.Креативен 3 D визуален ефект: Това е 3 D иллюзионная лампа, тя може да показва 3d ефект, когато светне, с оптична акрилни плоска дъска с лазерно гравиран, която може да ви даде зашеметяващ 3 D визуален ефект, а не истински 3d продукт.Вариант с батерия отличен за пътуване или, при липсата на електроенергия.Идеален дом декор, интериор на спални, обзавеждане на детски стаи, интериор на офис и т. 【Творчески 3 D визуални ефекти】Това е 3 D иллюзионная лампа, която може да покаже на баскетболна топка, когато той светва, а оптична акрилна плоска дъска с лазерно гравиране може да ви даде зашеметяващ 3 D визуален ефект.Идеална за използване в дома, спалнята, детската стая, хола, бар, магазин, кафене, ресторант, декориране на партита и т.

Основни характеристики

Най-добри сделки