Youngine Декоративен led Звездна Лампа Тропическа Настолна Лампа За Означения на Палатка, Стенен Декор на Батерии, нощна светлина за Детска стая (Звезда)
New

Youngine Декоративен led Звездна Лампа Тропическа Настолна Лампа За Означения на Палатка, Стенен Декор на Батерии, нощна

BGN 1.67

Налично за поръчка

Почти навсякъде, където ви дойде в главата да използвате знак.Широко приложение : Начало декор с тропически осветление, отличен, подходящ за спални, кабинет, детска стая и т.Коледна украса : Лампа стръмен форми на височина 11. идеалният коледен подарък/подарък за рожден ден/юбилей, подарък за децата или приятелите си.Интегриран външен вид : отзад има отвор за окачване за обзавеждане на дисплея на стената; като привлекателно подпори за ресторанти, барове, фотобудок и т.8 инча, сложи каминную рафта или на масата, за да украсят вашия тържества, както на закрито, така и на открито (задължително в сухо време). кръгли топло бели светодиоди, супер ярки, се захранва от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), ключ за включване / изключване на задната, по-безопасни за малки деца.Широко приложение : Начало декор с тропически осветление, отличен, подходящ за спални, кабинет, детска стая и т. идеалният коледен подарък/подарък за рожден ден/юбилей, подарък за децата или приятелите си.Уникален дизайн : Вградени 11 бр. Почти навсякъде, където ви дойде в главата да използвате знак.Подходящ за теми за вашата детска стая и отличен като нощни лампи за тях! - Купете си по един за всеки прозорец в дома си!Допълнителни функции : Направете звездна нощ - Елегантно осветите тъмните часове с помощта на красиви форми, симпатична и хубава фигура - Преносим мини модел, без съмнение, ще се радвате на децата, може да се пренася навсякъде за удобно използване, безопасни за деца - не изисква свързване към електрическата мрежа, което е опасно за двегодишно дете.Уникален дизайн : Вградени 11 бр. кръгли топло бели светодиоди, супер ярки, се захранва от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), ключ за включване / изключване на задната, по-безопасни за малки деца.Изработен е от пластмаса, без остри ръбове, така че детето няма да навреди, ако той се допре до него, идеалното допълнение към децата! - Ние обещаваме да ви предложи качествени продукти за вашето удовлетворение.

Основни характеристики

Най-добри сделки