WYBFZTT-188 Военни Реколта Шапки-Барети, Перука за Изграждане на Дълги Вълнообразни Синтетични Косми с тъмно-синя Кепкой, Перука Всичко-в-едно, Черна, тъмно-синя шапка (ц?
New

WYBFZTT-188 Военни Реколта Шапки-Барети, Перука за Изграждане на Дълги Вълнообразни Синтетични Косми с тъмно-синя Кепкой,

BGN 0.67

Налично за поръчка

Дължина : приблизително 33 виж Шапка и коса : една невидима връзка, реалистично, естествено и успокояващо при носенето.Един пропастта и едно разтягане може да се комбинира с различни стилове подобрени коса с незалепващо покритие на велкро.Изящна изработка : ретро-мода и изящна изработка с презрамки полета и стилна пуговицей.Подходящ за различни форми на лицето : Тъмно-синята шапка може да покрива косата, разпръснати по челото и могат да променят формата на лицето. shape.Name : Вълна ролка за шапки тъмно синьо Материал : матиран висока коприна Характеристики : Реалистични и естествени Цвят : кафяво-черен, тъмно кафяв, светло кафяв Дължина : приблизително 33 виж Шапка и коса : една невидима връзка, реалистично, естествен и успокояващ носенето.Един пропастта и едно разтягане може да се комбинира с различни стилове актуализирани коса с незалепващо покритие на велкро.Чудесното качество на изработка : ретро-мода и изящна изработка с презрамки полета и стилна пуговицей.Подходящ за различни форми на лицето : Тъмно-синята шапка може да покрива косата, разпръснати по челото и промяна на формата на лицето.Пратката включва : 1 бр. шапка Забележка : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, реалният цвят на проекта може да се различават малко от снимките горе. благодарим ви за разбирането. подходящ за различни форми на лицето : дизайн на шапки, могат да променят формата на лицето и затваряне на челото.

Основни характеристики

Най-добри сделки