Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса на Дантели, Предварително Выщипанные с Детски коса, бесклеевые Перуки от Естествена Коса на Дантели 180% Плътност 13x4 HD за чер?
New

Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса на Дантели, Предварително Выщипанные с Детски коса, бесклеевые Перуки от Естествена

BGN 1.00

Налично за поръчка

?【Материал на косата】 : 100% необработен дълги къдрави перуки, изработени от естествени човешки коси на дантели, издълбани директно от главата на здрави млади момичета, естествени и полезни. ?【Качество на косата】 : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 10А клас 180% плътност, пълни с гъста, отговарят на дължина и тегло, не спутываются, не падат, може да се оправи, завиты, боядисани и рестайлингованы по своему. ? 【Дължина на косата】 : Дължина на това перуки от човешка коса на дантели 13x4 HD трябва да се измерва с дължина от облегалката на главата до най-дълга коса в дъното, напълно продълговати до пряка, за да се измери дължината. ?【Размер шапки】 : Перуки на дантели с масова вълна на 13x4, средният размер на шапки около 22-22,5 инча, регулируеми бретельки и 4 гребена, могат да бъдат преплетени в фиксирано положение, лесно се регулира. ? 【Нашата услуга】 : 24-часово онлайн-обслужване на клиенти, ако имате някакви недоволство този съраунд перука на дантели, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. 16-30 см, отговаря на дължина.Не спутывается, не добри.когато.Естествената линия на косата.Предварително выщипывается детски коса.HD Прозрачна дантела. Швейцарско дантела, меко Моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни, внимателно отстранете сплъстена коса с пръсти или с помощта на гребен с широки зъбци.Започнете от върховете и бавно се движи нагоре към корените, за да се избегне увреждане.Не четка.

Основни характеристики

Най-добри сделки