Нова Детски дрехи За момичета, Тениска в рубчик с дълъг ръкав за малки момичета, Блузи, Пола в клетка, Спортни Панталони за малки момичета (Черен, за 12-18 месеца)
New

Нова Детски дрехи За момичета, Тениска в рубчик с дълъг ръкав за малки момичета, Блузи, Пола в клетка, Спортни Панталони

BGN 1.67

Налично за поръчка

Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Пратката включва : 1 бр. капаци + 1 бр. пола.Блузи с дълъг ръкав и кръгло деколте и пола с лък, много сладък и очарователни.Подходящи за ежедневието, за отдих и развлечения, фотография, семейна сбирка, на фестивала и подарък за рожден ден и т.н. Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Пратката включва : 1 бр. капаци + 1 бр. пола.Блузи с дълъг ръкав и кръгло деколте и пола с лък, много сладък и очарователни.Подходящи за ежедневието, за отдих и развлечения, фотография, семейна сбирка, на фестивала и подарък за рожден ден и т.н. Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Нова детски дрехи за момичета, тениска в рубчик с дълъг ръкав за малки момичета, блузи, пола в клетка, спортни панталони за малки момичета, Случай : Всеки, Пол : за момичета, Вид на фигурата : каре, Тип ръкав : дълъг рукавесли имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Основни характеристики

Най-добри сделки