Уважаеми Дълго, Детско парти за момичета + Панталони, комплект с ръкави за момичета, Подарък за деца с принтом във формата на Сърце (Розово, 4-5 години)
New

Уважаеми Дълго, Детско парти за момичета + Панталони, комплект с ръкави за момичета, Подарък за деца с принтом във формата

BGN 13.97

Налично за поръчка

Смес от памук.Внесен. 1 Инч = 2,54 виж Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!.Благодаря Ви и приятен ден!.Той е изработен от висококачествени материали, приятен на пипане, да не причинява вреда на кожата на Вашето бебе.Пратката включва : 1 бр. рокля + 1 бр. панталони.Смес от памук.Внесен. 1 Инч = 2,54 виж Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!.Благодаря Ви и приятен ден!.Той е изработен от висококачествени материали, приятен на пипане, да не причинява вреда на кожата на Вашето бебе.Пратката включва : 1 бр. рокля + 1 бр. панталони.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Отлично подходящи за ежедневието, на парти или на фотосесия, а също и страхотна идея за детска показване на подаръци. Благодаря ви и приятен ден!благодарим ви за разбирането!Материал : памучен смес комплектът включва : 1 бр. рокля + 1 бр. панталони, Ако вашето дете, ние ви препоръчваме да изберете по-голям размер, благодаря.Стилен и модерен дизайн ще направи вашето дете е по-привлекателен, моля, оставяйте една малка разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея, 1 инч = 2,54 виж Тип дизайн : модел Дължина на ръкав : дълъг ръкав Стил : модерен и Той е изработен от висококачествени материали, приятен на пипане, да не вредят на кожата на вашето бебе Основен цвят : както е показано на снимката.

Основни характеристики

Най-добри сделки