Ограничаването на ZECPM12Q1 Пластмасов Ергономична Централна капак с подвижни по езика. ECP-M12, TEO, Диаметър на капсула 0,67 , Ид на щепсела 0,45, Червено (опаковка по 100 броя)
New

Ограничаването на ZECPM12Q1 Пластмасов Ергономична Централна капак с подвижни по езика. ECP-M12, TEO, Диаметър на капсула

BGN 1.33

Налично за поръчка

На разположение имперски и метрични размери резба.Цветова маркировка за определяне на размера.Ергономичен материал.Прибиращ издърпване за лесно отстраняване.На разположение имперски и метрични размери резба.Цветова маркировка за определяне на размера.Ергономичен материал.Прибиращ издърпване за лесно изваждане. Ергономични мъничета с централно езикът серия Ecp осигуряват удобство мъничета с централно езикът от ергономични материали.Тази серия е отлична алтернатива на резба заглушкам, тъй като спестява време и разходи за труд при монтирането и извличане на заглушек.Ото напълно запрессован в торцевую част и страничните стени мъниче, така че той не се разгражда с при извличане на все още мъниче. : : a : 0,441, b : 0,45 C : 0,67 D : 0,27, E : 0,39.

Основни характеристики

Най-добри сделки