Болтове и гайки ANYUFEI 10 БР., торцевая делото 3-8 мм, Пластмасов Кабелна Метална резба, Водоустойчив капак, Vinyl торцевая на кутията, гумена металната тръба за защита на т?
New

Болтове и гайки ANYUFEI 10 БР., торцевая делото 3-8 мм, Пластмасов Кабелна Метална резба, Водоустойчив капак, Vinyl торцевая

BGN 22.08

Налично за поръчка

Тези болтове и гайки са идеални за употреба на битови и промишлени приложения.Аксесоари за diy : металообработване.is_customized : Да. Номер на модел : Гумена капачка Тип : все още Мъниче Описание : Накрайник Материал : Винил мъничета Диаметър на отвора : 3-8 мм Цвят : черен Опаковка включва : 10 х капачки за хвърчило Характеристики : Нашите меки винилови мъничета са на разположение в различни размери и са опаковани в различни количества в зависимост от вашите нужди.Челни мъничета традиционно използвани за защита на тъкани хвърчило от краищата на вашите лонжеронов, изработени от въглеродни или стъклени влакна, тъй като без тази амортизация лонжероны проникнали през тъканта.Посочените размери са с вътрешен диаметър, тъй като те трябва да отговарят на лонжерону подходящ размер.Само посоченото съдържание на кутията, и други стоки в комплекта не са включени. Забележка : 1. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, причинени от ръчно измерване.Уверете се, че нямате нищо против, преди да стартирате.2. Цвят може да се различава по различен начин, моля, разберете.

Основни характеристики

Най-добри сделки