Етикети за секс CIOEY Peppermint 24 Бр., Големи Етикети за коледни Партита Candy Land, Интериор на магазин, Външни Прозорци, Стени, Аксесоари за Украса на Зимните Празници, Червен?
New

Етикети за секс CIOEY Peppermint 24 Бр., Големи Етикети за коледни Партита Candy Land, Интериор на магазин, Външни Прозорци,

BGN 3.33

Налично за поръчка

, Креативни декоративни и практични художествени етикети.Те ще имат огромен успех на вашето коледно парти.Етикети на пода е водоустойчив. ✦ ЕТИКЕТИ ЗА СЕКС ПРЕМИУМ клас- самозалепващи, екологично чисти мастила, материал PVC премиум-клас. ✦ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези ментови бонбони етикети за пол са напълно подходящи за украса на коледните партита с бонбони и аксесоари за дома, са идеални за декорация на пода, детска стая, офис, магазин, класната стая, общежития, болници и рафтовете или дори за обозначаване на танцови бкп в танцово студио.Може да се използва като коледен дома, тематични партита candy land, карнавал парти, коледно парти в чест на деня на Свети Валентин, рожден ден, украса на класната стая и още много други.Етикети Peppermint Floor Decals може стик на всяка гладка и чиста повърхност, такава стъклена стена, пластмасови изделия, огледала, прозорци и така нататък, те твърдо се придържат към бетон, керамични и линолеумным пола.Етикети на пода е водоустойчив.Ментови бонбони етикети : около 5.Лесно е залепен при използване и лесно се отстранява след употреба.9 инча, 7,9 инча и 9,8 инча в диаметър / дължина. ✦НАБОР от СУПЕРЦЕННЫХ коледни стикери Candy включва 24 броя празнични подови стикери 3 различни дизайни и 3-те различни размери.Те ще имат огромен успех на вашето коледно парти. Също така добра идея би било да ги използват за обозначаване на безопасни проходи или търговски обекти. ✦КОЛЕДНА УКРАСА : Украсете своя коледен дансинг или място на провеждане на коледно парти сладки лакомства.Отпечатани на висококачествени самозалепващи тежка рамка от хартия, водоустойчива и маслоустойчива филма, ярки цветове, който е идеален като стикери за стена, под, прозорец и декорация на партита.Тези ментови бонбони етикети за пол са напълно подходящи за украса на коледните партита с бонбони и аксесоари за дома, са идеални за декорация на пода, детска стая, офис, магазин, класната стая, общежития, болници и рафтовете или дори за обозначаване на танцови бкп в танцово студио.

Основни характеристики

Най-добри сделки