Вдъхновяващи Цитати, Стикери за стена, Цветни Мотивационни Стикер, Любов, Усмивката на Мечтите, Игра, Създаването, Проучването, Етикети С Положителни Думи, Стикери ?
New

Вдъхновяващи Цитати, Стикери за стена, Цветни Мотивационни Стикер, Любов, Усмивката на Мечтите, Игра, Създаването, Проучването,

BGN 3.00

Налично за поръчка

【Цветни цитат】 Комплект от 2 листа цветни стенни стикери с вдъхновяващи цитати, размера на всеки лист км / ч за 11,8 "x 23,6". Обичам усмихнати мечти и играйте Създавайте разгледайте цитати, колоритен дизайн е отлично за поддържане на добро настроение у децата, превръща скучен стената на красивия пейзаж. 【Надежден материал】 като домашен интериор най-много ви е грижа за сигурността.Той е изработен от висококачествен винил и PVC, без никакъв мирис и вредни вещества.Здрав, никога не выцветающая основа с мощна адгезией се придържа към всички повърхности в продължение на години. 【Широко приложение】 Този колоритен стикер на стената с цитати изглежда хубаво и позитивно.Подходящ за всекидневната, детската спалня, детска стая, клас художествен център, библиотека, и така нататък.Отличен за деца, юноши, момчета или момичета.Доведете интерес и жизнена сила на всяко място. 【Лесна инсталация】 Изберете гладка стена или равна, суха и непыльную повърхността, просто почистете и залепете.Ако искате да се залепи на стъклото, ще е по-добре първо поръсва се с вода.Ако искате да изтриете, отопление, сешоар, това ще облекчи задачата, не оставя следи. 【Избор за подарък】 Както можете да видите, тази вдъхновяваща стикер на стената е идеално място за детска стая.Хубави подаръци за вашите деца или членове на семейството, които ще направят стена или огледало на интересни, ще добавят особен стил в дома си на влюбените, ще му хубаво и топло.

Основни характеристики

Най-добри сделки