Лека нощ zegenmall, 3D иллюзионный лампа с динозавром, Подаръци, изненади за деца, Подходящ е за оформяне на детски спални, четене преди лягане, на работния плот, стая, офи?
New

Лека нощ zegenmall, 3D иллюзионный лампа с динозавром, Подаръци, изненади за деца, Подходящ е за оформяне на детски спални,

BGN 1.00

Налично за поръчка

Ефектът е 3 D илюзия, това със сигурност ще зарадва децата ярка изненада за окото. 【Топло спътник】 : За някои хора, които се страхуват от тъмнината на нощта, или са принудени да ставам до тоалетната през нощта, тази нощна светлина може да се използва не само за осветление, но и за това, за да си с мека светлина ви дари спокойствие и топлина. 【Наситени цветове и лекота на работа】 : 3 D нощно има наситените цветови промени, включително 7 монохромни статични режими и 2 динамичен режим на мигане (бързо мигане / бавно мигане); Можете да управлявате превключвател за нощно осветление и променят цвета си и режим с натискане на бутон на база, лесна за управление. 【Източник на захранване и монтаж на】 : 3 D нощна светлина може да се захранва от 3 батерии тип АА или USB, което е много удобно; Напомням, моля, не използвайте и двата начина на захранване едновременно; Що се отнася до изработката, просто трябва да се сваля защитното фолио акрилни дъски и поставете акриловую дъската в основата за употреба. zegenmall Динозавър 3d лека нощ-това е уникален и креативен предмет, чудесен избор за подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Хелоуин или Коледа, е перфектен подарък за 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 момичета и момчета години, или съученици, приятели, любовникам, те определено ще се хареса.Лека нощ Динозавър 3d можете да използвате като декорация на дома.Идеален за показване в хола, спалнята, детската стая, офис или всяко друго място, където ще искате да направите помещението по интересен и артистичен.3 D лампа Динозавър може да се използва като разпръснати осветление в различни случаи, като например четене, парти, вечеря, общуване и т.н., създавайки у вас топли и романтични усещания;.

Основни характеристики

Най-добри сделки