Лека нощ AIZHIYI за деца, лека нощ под формата на Слон, нощна светлина под формата на Слон, за детска стая Декор, Развъдник във формата на Слон, Сладки Подаръци под форма?
New

Лека нощ AIZHIYI за деца, лека нощ под формата на Слон, нощна светлина под формата на Слон, за детска стая Декор, Развъдник

BGN 1.00

Налично за поръчка

59in Размер на опаковката : около 178x90x85 мм/7x3,54x3,34 инча Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. 【Лека нощ и играчка】 : Това е не само много практичен нощна лампа, но и много интересна играчка. 1 х нощна светлина във формата на Слон.Мека приятна светлина е удобно и лесно предизвиква сънливост.【Забавен дизайн】 : Благодарение на сладък форма Дъмбо и топло осветление на децата по-лесно да заспя по време на игра.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Лампа във формата на слон за детска стая, подходящи за нощуване на открито, спални, общежитието на колежа, офис, декорация на партита.Проектиран с използване на животински Дъмбо, изработен от висококачествен хранителен мек силикон, е водоустойчив и устойчив на падане, 100% безопасно за вашите деца.

Основни характеристики

Silicone Elephant Night Light:
Elephant Animal Pat Lamp
Elephant Shape Desk Lamp:
Elephant Bedside Light
Item Type:
Night Lights
Shape:
Animal
Type:
Night Light
Power Source:
Rechargeable Battery
Is Batteries Included:
Yes
Usage:
HOLIDAY
Model Number:
Silicone Elephant Night Light
Product model:
D5
Product material:
ABS+silicone
Rated voltage:
5V=0.3A
Rated power:
1W
Battery capacity:
1200mAh
Charging time:
2-3 hours, battery life 4-6h
Product weight:
164g
Product size:
About 177x89x91.2mm/6.96x3.5x3.59in
Package size:
About 178x90x85mm/7x3.54x3.34in
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Elephant Night Light:

Най-добри сделки