NUOBESTY 2 бр. Ултра Дръжки на Режещата Лента направи си Сам Удобна Начална Дръжка Аксесоари Ножици с Незалепващо Покритие За Бродерия Многофункционално Произведения ?
New

NUOBESTY 2 бр. Ултра Дръжки на Режещата Лента направи си Сам Удобна Начална Дръжка Аксесоари Ножици с Незалепващо Покритие

BGN 1.33

Налично за поръчка

неръждаема стомана.ПРЕЦИЗНА НОЖИЦА - Малки ножици с безопасни остриета са подходящи за рязане на снимки, рисунки, хартия и други предмети.НАСТОЛНИ НОЖИЦИ Изработени от висококачествени материали, практични и са предназначени за продължителна употреба.ПОРТНОВСКИЕ НОЖИЦИ - Благодарение на эргономичному дизайн на продукт, удобен и практичен, а също така е добра противоплъзгаща функция.НОЖИЦИ за шиене - Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.НОЖИЦИ за бродерия от ПЛАТ - идеални за домове, училища, офиси и други места, от тях могат да се насладят както на студентите, така и за възрастни.Пратката включва 2 х офис ножици Характеристики -Размер : 21,00 X8,20 X0,50 см/8,25 X3,22 X0 ножици за рязане на рокли. -Това е малка, лесна продукт, който е удобен за носене, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете, сшивая ножици. -Изработени от здрави, подходящи за офис с помощта на ножица. -Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването на ножици за бродерия от плат. -Цвят : шевни ножици различни цветове-Няма да доведе до силна умора след дълъг период на употреба, идеални като полезни аксесоари за любителите на diy, училищни ножици за студенти -Материал : неръждаема стомана, ножици от ABS-пластмаса, за офис -Отличен и лесен за употреба за scrapbooking, производство на пощенски картички, работи за рожден ден, коледни картички.Забавен дизайн, намаляване на портняжных ножици.Информация за продуктите Ножици за бродерия За любителите на diy този комплект ножици за бродерия - незаменим инструмент в кутия за инструменти. ножици за шиене Безопасни ножици - идеалният инструмент за подробно проучване на замысловатого дизайн за рязане на хартия. ножици за шивач са лесни за експлоатация, подходящи за дом, офис, училище и т.н.

Основни характеристики

Най-добри сделки