МЫТАСУЙ Кухненски ножици.Ножици за тежки условия на работа, подходящи за измиване в съдомиялна машина. Универсален Кухненски ножици.Кухненски ножици от неръждаем?
New

МЫТАСУЙ Кухненски ножици.Ножици за тежки условия на работа, подходящи за измиване в съдомиялна машина. Универсален Кухненски

BGN 5.86

Налично за поръчка

【Тежки кухненски ножици】 : Кухненски ножици MYTASUY изработени от дръжки от алуминиева сплав и остриета от неръждаема стомана.Утолщенное нож и голяма ръкохватка-резки и по-приятна на допир.Могат да се мият в съдомиялна машина. 【Многофункционални ножици】 : Те главно се използват за ежедневна домашна употреба, рязане съставки в кухнята и имат много приложения.Тя може да се използва за штопоров, кутии, кости, риба везни и т.н. 【Удобна Голяма дръжка】Дръжка е изработена от висококачествена алуминиева сплав.Повишен дизайн повтаря формата на четката, като я прави по-удобна и экономящей на разходите за труд. 【Острието висока дебелина】Острието е изработено от неръждаема стомана SCR13 с дебелина 4 мм, която притежава добри комплексни механични свойства и устойчивост на корозия, което го прави по-остра и дълготрайни. 【Отлично сервизно обслужване】 Ако имате някакви проблеми след получаване на ножици и имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се директно с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Най-добри сделки