Регулируем Държач Магнитен Основания, на Притежателя на Магнитното Основата на Гъвкави Двойна Пръчка с V-Образна Канавкой Дизайн Поставка за Притежателя на Основа
New

Регулируем Държач Магнитен Основания, на Притежателя на Магнитното Основата на Гъвкави Двойна Пръчка с V-Образна Канавкой

BGN 25.63

Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.В положение на затягане има устройство за точна конфигурация и канавка под формата на ласточкиного на опашката за захващане на различни видове стрелка показатели. Дизайн с V-образна лети канали долу за надеждно закрепване на цилиндрични повърхности.В положение на затягане са на разположение на устройството точна конфигурация и канавка под формата на ласточкиного на опашката за захващане на различни видове стрелка показатели.

Основни характеристики

Features:
1. Flexible dual rod structure can be adjusted to multiple directions and angles.:
2. There are fine-tuning device and dovetail groove in the clamping position for clamping various types of dial test indicators.:
3. V-grooved design on the bottom for stable mounting on cylindrical surfaces.:
4. There is on/off switch for magnet, easy to move the base without the influence of magnetic force.:
5. Ideal for mechanical processing, workpiece measurement, device correction and other fields.:
Specification:
Material:
Aluminum Alloy + Plastic
Color:
Shown as picture
Total Length:
350mm/13.8in
Base Size (L x W x H):
60 x 50 x 55mm / 2.36 x 1.97 x 2.16in
Package Weight:
Approx. 1296g/45.7oz
Package list:
1 x Magnetic Flexible Base Holder Stand:
1 x Dial Test Indicator:
2 x Accessories:
Note:
1. Due to the difference between monitors and light effects, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight measuring error due to manual measurement.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Най-добри сделки