TEAMER Реколта Шнола за Коса с Вида Възел, Метални Дървото на Живота, Щипки за коса, Аксесоари за Коса, Подаръци за Стайлинг на Коса за Жени (Сребро)
New

TEAMER Реколта Шнола за Коса с Вида Възел, Метални Дървото на Живота, Щипки за коса, Аксесоари за Коса, Подаръци за Стайлинг

BGN 6.34

Налично за поръчка

Материал : Изработен е от с сплав, устойчив материал, изглежда красиво и изящно. Размер : Размер на затягане е 0,93 * 3,35 инча.Теглото е 0,72 унция. Модерен дизайн, изглежда чудесно и на мода както за момичета, така и за жени.Различни цветове, подходящи за всеки наред, стил и настроение.Предназначени за лично носене или като украса за Коледа, рожден ден, парти, рожден ден или подарък за модели, майки, момичета, дъщеря, приятелка, съпруга, приятел, баба .. или просто за себе си.Опаковка : Шнола за коса е добре опакован в луксозна кадифена торбичка, надеждно защитава при транспортиране и красив като подарък.Материал : Изработен е от с сплав, устойчив материал, изглежда красиво и изящно. Размер : Размер на затягане е 0,93 * 3,35 инча.Теглото е 0,72 унция. Модерен дизайн, изглежда чудесно и на мода както за момичета, така и за жени.Различни цветове, подходящи за всеки наред, стил и настроение.Предназначени за лично носене или като украса за Коледа, рожден ден, парти, рожден ден или подарък за модели, майки, момичета, дъщеря, приятелка, съпруга, приятел, баба .. или просто за себе си.Опаковка : Шнола за коса е добре опакован в луксозна кадифена торбичка, надеждно защитава при транспортиране и красив като подарък.

Основни характеристики

Най-добри сделки