Кейт 10 × 6,5 фута Коледен Фона на Коледна Елха и Подаръци Фотофон Коледни Чорапи, Бяла Тухлена Стена Фон за Камина Подпори за фото студио за Декорация на Коледното па?
New

Кейт 10 × 6,5 фута Коледен Фона на Коледна Елха и Подаръци Фотофон Коледни Чорапи, Бяла Тухлена Стена Фон за Камина Подпори

BGN 42.59

Налично за поръчка

Съдържание : Муслиновый фон размер на 10 метра височина х 6,5 фута. Материал : мека кърпа от микрофибър. машинно пране, гладене, без бръчки.Характеристика : 5-сантиметровым джоб за овчарски скок могат да се мотае с помощта на шест, едно парче на парче, безшевни, се използва повторно, издръжлив.Използва се като сватбен реквизит, тапети, декорации събития, партита по повод рождения ден на др.Ние може да произвежда по поръчка всякакви размери или производство по поръчка на ваши собствени снимки. 1. В сравнение с други материали микрофибър лека, безпроблемна, не отразяващи светлината и светонепроницаемая. 2. Термотрансферная печат, печатни модели са многопластови, цветни и постоянно променящ се, с малка разлика в цвят и добра воспроизводимостью. 3.It може да се пере и глади, сушилня, без да се притеснявате за почистване. 4. За многократна употреба и издръжлив. 5. Безшевни, ние се грижим за целостта на продуктите. 6. С джоб за рамената и напълно прошитыми ръбове.

Основни характеристики

Най-добри сделки