BESTOYARD Photobooth Фон За снимки на Абитуриентски клас 2020 г. На Фона Фотобудки Фон за бала Текстилен Фон За възпитаниците на Тъканта, печатане на Фон за бала Банер Двустиши?
New

BESTOYARD Photobooth Фон За снимки на Абитуриентски клас 2020 г. На Фона Фотобудки Фон за бала Текстилен Фон За възпитаниците

BGN 48.85

Налично за поръчка

Честито на завършилите Background : Да се радвате на забавно выпускная парти.Флаг : Той е ясен печат.Бала стенен банер : Подходящ за абитуриентски, парти, срещи.Флагове : Изработени от висококачествени дакронового материали, които са трайни и белите дробове, се различават гурме детайлност и качество на изработка.На фона фотобудки на бала : Фон за снимки Grad има ясен печат.background.background.Пратката включва 1 х фон Характеристики -Материал : Плат за фон на възпитаници от dacron - Размер : около 200x115x0,5 см, училищен фон за снимки. - Цвят : Цветен абитуриентски фото банер - Вие ще се радвате на щастлива и забавна кърпа за бала. - Той има ясен печатни фото-банер. - Като красив фон за снимка аксесоари за абитуриентски бал. - Произведен от висококачествен лавсанового материал, издръжлив и лесен, разполага с изискани детайли и качество на изработката, отпечатването фон за бала-Подходящ за абитуриентски, парти, събиране и т.н., Клас на фона 2020. - Това допринася за атмосферата на вашето знамето на бала.Описание Товарафотопечать банери чиста и красива, вие ще получите много красиви снимки за спомен.На фона на завършилите за декорация на партита.фон за снимки добра украса за вашето парти. банер, Изработен от висококачествени дакронового материала, той е траен и сигурен.grad photo background Това е кърпа за фотография.

Основни характеристики

Най-добри сделки