BELECO 10x8ft Текстилен Коледен Кухненски Фон Модерна Кухня с Домашно приготвени Сладкиши Фон За Готвене Украса за Коледното парти На Закрито Банер Децата на Възрастни ?
New

BELECO 10x8ft Текстилен Коледен Кухненски Фон Модерна Кухня с Домашно приготвени Сладкиши Фон За Готвене Украса за Коледното

BGN 3.00

Налично за поръчка

【Услуги】 : Поддръжка на персонални настройки!Ако имате някакви въпроси относно нашите красиви декори, просто първо да се свържете с нас, вие ще получите задоволителен отговор в рамките на кратък период от време. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове.Широко се използва : * Фотография за мероприятия, у дома, фестивал, празник, семейство, сватба, студио видео, фото студио, клуб, училище и всички видове партита; * За да снимам портрети на новородени деца и възрастни, фотография, домашни животни или стоки; * За видеофонов или дисплеи, цифрови снимки, телевизия * Също така може да се използва като гоблен /окачване на стена / тапети, плакат, завеси, покривки за маса, украса на дома и така нататък. 【Материал 】 : Усъвършенстване на полиестерен плат.Екипът на BELECO. Скоби или стойка в комплекта не са включени.Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати.Съдържание на пакета 1.Когато погледнете към него, твърде близо, продукт ще имате някаква представа за пиксели, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично. Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба. * Удобна переноска и съхранение.Като размер, така и изображението може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите изисквания.Добър ъгъл за стрелба ще получите зашеметяващи снимки. 【Материал 】 : Усъвършенстване на полиестерен плат.Не показва и не выцветающий. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. * Можете да глади и пере.Тя може да се използва като гоблени, покривки, тапети за декорация на стените на стаята и т.【Размер】 : 10x8 фута (ШхГ) / 3 м x 2,5 м (Шхдхв).

Основни характеристики

Най-добри сделки