DCEVERTTO 5 бр. Творчески Лигав Кука за дрехи, кука за ключове с сладък Котка, Стенни куки за домашни любимци, за палто, Шал, Шапки, Чаршафи, ключ Без пробиване (5 опаковки)
New

DCEVERTTO 5 бр. Творчески Лигав Кука за дрехи, кука за ключове с сладък Котка, Стенни куки за домашни любимци, за палто,

BGN 2.00

Налично за поръчка

【Здрав материал】 Сладък кука за домашни любимци е изработен от висококачествена ABS-пластмаса.Компактен размер, не заема твърде много място на стената или на вратата, което осигурява издръжливост и практичност при продължителна употреба. 【Умен и симпатичен дизайн】 Когато сложиш вътре, милото животно ще отвори капака, за да поздравят собственика на къщата, точно как да играя с вас на криеница, това е хубаво, прекрасно и интересно. 【Лесна употреба】 Лесен за инсталиране, без дупки и повреди в стената, просто махнете лентата и я залепете върху гладка и чиста / суха стена.Не е подходящ за тапети, боядисани стени или други неравни повърхности. (Моля, изчакайте 24 часа преди да закачите нещо, след инсталацията). 【Стилни Помощни Куки】Можете да закачите чантата си за ключовете, шал, палто, шапка, шал, кърпа, чадър, играчка, снимка, въжета, чанта за детски играчки, кукла.Дори лъжица, шпатула, дъски за рязане, ножове, ръкавици, парцали, тигани, чаши и т.н. 【Широко приложение】 : Тази кука широко се използва в домашни условия, като хол, кабинет, кухня, спалня, стая за почивка, трапезария и така нататък, в офиси, като конферентна зала, операционна, студио " и така нататък.Този cartoony кука всъщност се нарича лепкава стена на една кука с гравитационным сензор.Когато на 5 куки в една група, ще бъде обесен на свой ред, всеки от тях ще си cartoony фигура, като че ли здороваетесь с вас, много забавно и топлина.Тя може да озарява стаята и доставят удоволствие на децата.В същото време, това също може да допринесе за развитието на децата добра навици пряк ред в стаята, за да не хвърли нещата си в изправност.Подходящи за плоски и гладки повърхности на стени в дневната, трапезарията, спалнята, хола, детската стая, стая за отдих и пътеката, офиса, конферентна зала и т.н., не само Можете да окачите си неща, но и добре да украсят стаята си.

Основни характеристики

Material:
ABS Each size

Най-добри сделки