Yuehuam Монтиране на стена Закачалка За дрехи Куки за дрехи, Стенни Закачалка За Шапки Алуминий 4 Двойни Куката Стойка Метална Кука за дрехи, Закачалки за Кърпи в Чанта?
New

Yuehuam Монтиране на стена Закачалка За дрехи Куки за дрехи, Стенни Закачалка За Шапки Алуминий 4 Двойни Куката Стойка

BGN 1.67

Налично за поръчка

Бързо и лесно се монтира на стената с помощта на приложените комплекта винтове.Изработен от качествен космически алуминиев материал, сверхпрочный и издръжлив.Подходящ за антре, спалня, дрешник, кухня, баня, гараж и т.н., и Разполага с 4 двойни куки за окачване, палта, шапки, кърпи, шалове, престилки и т.н. Тези куки с гладка повърхност защитава своите завеси от скъсване.Характеристики : Изработен е от качествен космически алуминиев материал, сверхпрочный и издръжлив.Бързо и лесно се монтира на стената с помощта на приложените комплекта винтове.Разполага с 4 двойни куки за окачване, палта, шапки, кърпи, шалове, престилки и т.н. Тези куки с гладка повърхност защитава своите завеси от скъсване.Подходящ за антре, спалня, кабинет, кухня, баня, гараж и др. Параметри : Име на продукта : Кука за палто Цвят : черен Материал : космически алуминий Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см ( 0. 4- 1. 18" ) разликата се дължи на ръчно измерване и малко отклонение цветове за различните настройки на дисплея.Парцел в това число Помещение включва : 1 * закачалка за дрехи с монтиране на стена 1 * набор от крепежни винта.

Основни характеристики

Item name:
Coat Hook
Color:
Black
Material:
Space aluminum
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:

Най-добри сделки