Ковчег за бижута SFMZCM - Ковчег за бижута за жени, Многослойни Ковчежета за бижута - Ярък Тисненая Изкуствена кожа (Цвят: D)
New

Ковчег за бижута SFMZCM - Ковчег за бижута за жени, Многослойни Ковчежета за бижута - Ярък Тисненая Изкуствена кожа (Цвят:

BGN 38.12

Налично за поръчка

★ В него могат да се поберат до 2 ръчни часовници и различни орнаменти.Всяка слот затворен меко кадифе и еластична лента, за да си часове остават в сила. ★ Безопасният компактен дизайн, подходящ за часовници от всякакъв размер, което е по-лесно переноску и съхранение на вашите часа. ★ Калъф за часовници, изработени от изкуствена кожа и мека подплата от изкуствена велур за защита на луксозни часовници от драскотини и повреди. ★ Цип може да осигури надеждна защита. ★ Полиуретан, сепаратор може да защити часовници и бижута от двете страни от удар и триене. Размер : 18*13.8*5.8 ммМатериал : Цвят : черен, кафяв Съдържание на опаковката : 1 * Ковчег за бижута изделийперфект за лична употреба и за бизнес употреба.Също така е отличен избор за подарък за приятели и любими хора.Идеален за декорация на дома бижута.Най-подходящи за демонстрация на вашите бижута в магазин или на вашия тоалетката кафе, да не се допуска попадане на прах, на часовници само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.Сватбени партита, дни на благодарност, нова година и някои специални празници.

Основни характеристики

Най-добри сделки