Tofficu Бижута, Подаръчни Кутии за Колиета, Органайзер за Грим, Ретро Бижута Гривна, Кутия За Съхранение, Окачване, Витрина, Сандък, Кутия с Ключалка, стойка за Бижута, К?
New

Tofficu Бижута, Подаръчни Кутии за Колиета, Органайзер за Грим, Ретро Бижута Гривна, Кутия За Съхранение, Окачване, Витрина,

BGN 3.00

Налично за поръчка

синтетичен материал.Органайзер за сандъка с дрънкулки-той има малък обем, не заемат твърде много място и можете да го сложите в чекмеджето или гардероба.Ретро съкровище-Ретро дизайн и изящна изработка изработка го правят по-привлекателен.Спомен за съкровища - Изработени от пластове тънко дърво, ръчно изработени, изпълнена в ретро стил.КОВЧЕГ-органайзер за бижута - една чудесна идея за подарък дайте на любимия специално украса, на които те ще се насладите у дома или в офиса.Дървена органайзер за бижута-практично : намерете си бижута за няколко секунди, изпитвайки ги в тези сандъци.Пратката включва 5 х шкатулок за бижута Характеристики - Цвят : кафява кутия за съхранение на бижута. - Размер : Реколта ковчег за бижута 8x6x6cm. - Материал : дърво реколта дървена ковчег. -Той има малък обем, не заемат твърде много място и можете да го сложите в кутия или шкаф за бижута, подаръчни кутии за колиета. - Изработен от дърво, много здрава ретро кутия за спомен. -Това е хубав подарък за момичета и жени, държач за бижута. -Ретро дизайн и изящна изработка изработка го правят по-привлекателен в мини дървена кутия. -органайзер за съхранение на обици, пръстени, мъниста и други мини-стоки за бижута.Информация за стоки, Реколта ковчег за бижута Тази ковчег за бижута направена от материал фина работа. дървен калъф за обици ретро дизайн, креативен и практичен, идеално за съхранение на дребни украшения, бижута и т.н. Дървен държач за бижута Атрактивен на външен вид, предпазва украса от прах и драскотини и е удобно и напълно отговаря на вашите нужди.

Основни характеристики

Най-добри сделки