Кутия За съхранение на Бижута, в Сандъка със Съкровището с Ключ Заключващ се Метален Сандък Със Съкровище Реколта Декоративна Кутия Правоъгълник От Сплав С Ключод?
New

Кутия За съхранение на Бижута, в Сандъка със Съкровището с Ключ Заключващ се Метален Сандък Със Съкровище Реколта Декоративна

BGN 39.59

Налично за поръчка

Чудесен избор за съхранение на голям брой обици, колиета, пръстени и други украшения.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : цинк сплав + фланела с Размери : прибл.От двете страни на кутията има гривни, така че лесно можете да повишите своята кутия и да ви спести усилия.Преносим и компактен, лесен за носене и съхраняване.Фигура под формата на лъв придава на вашето чемодану по-луксозен и благороден вид. Висококачествени материали от с сплав, който е траен, не се окислява и не избледнява. Чудесен избор за съхранение на обици, колиета, пръстени и други украшения. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.Изработен от висококачествена сплав с, той е здрав, не выцветающий и текстурирана.Декоративна ковчег за домашен офис с ключалка : Ретро-стил прави кутия за бижута в изискана и красива. Подкладочный фланелевый материал экологичен и мягок, той може най-добре да защитите вашите бижута и да се избегне надраскване.Външен вид твърд, да го носите лесно и той дълго време ще остане ярък и блестящ.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Zinc Alloy + Flannel
Size:
Approx. 17.5 * 13.5 * 12.5cm/6.9 * 5.3 * 4.9in
Package List:
1 * Jewelry Holder Box:
1 * Lock:
2 * Key:
Note:
1. This product is only jewelry storage box, not include other ornaments.:
2. The key is pushed into the lock, not twisted, it may be slight tight the first time to open, because it is new and all around is sealed, after the first time, it will be very smooth.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Най-добри сделки