Голяма Черепашья Шнола За коса, Детски Сладък Жираф С Заячьими Уши, Котешки Уши, Мультяшная Вълнена Шнола за Коса, Прическа, Малка Шнола за Животни, Карта за Коса, Ро?
New

Голяма Черепашья Шнола За коса, Детски Сладък Жираф С Заячьими Уши, Котешки Уши, Мультяшная Вълнена Шнола за Коса, Прическа,

BGN 1.99

Налично за поръчка

【За размера на】 Подходящ за всякакъв обем на косата. 【Материал】 е направен от добър материал, екологично чист и трайно. 【Добри подаръци】 Чудесен подарък за майки, дъщери, сестри и най-добри приятелки, комбинация от дантела и перфектна техника за бродерия отразява стила ретро, те ще бъдат щастливи да получат такава красива прическа. 【Подходящи за много случаи】Тази заколку за коса Много лесно се монтира на косата си, и нея може да се носи и от двете страни на главата на Момиче.Това е чудесен вариант за подстригване на коса настрани, декоративни косичек, "конски опашки" и косичек, а също така и за ежедневно носене, партита по повод рождения ден, специални случаи, подаръци за момичетата, подпори за семейни фотосесии, връщане в училище.Подходящ за всеки повод.Голяма черепашья шнола за коса, детски сладък жираф с заячьими уши, котешки уши, Мультяшная вълнена шнола за коса, прическа, малка шнола за коса във формата на животно, карта за коса с рози, щипки за коса, за жени, детска сладък жираф с заячьими уши, котешки уши, мультяшная вълнена шнола за коса, малка скоба за коса във формата на животно, карта за коса, материал : Вълнена нишка, цвят : както е показано на фигура, (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 7x4x4 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Основни характеристики

Най-добри сделки