Къса афро-къдрава перуки от човешка коса за черни жени, къдрава афро-перуки без дантела, 150% плътност, афро-перука (сив цвят)
New

Къса афро-къдрава перуки от човешка коса за черни жени, къдрава афро-перуки без дантела, 150% плътност, афро-перука (сив

BGN 14.39

Налично за поръчка

Ние добавихме още няколко снимки в реално време, моля, запознайте се с тях!.Това е една стилна перука, с добре обмислен дизайн и много чист външен вид, който придава ви аура шик и сексапил.Качество на косата : Къса афро-къдрава перуки от човешка коса, меки и закръглени, не спутываются, не се хвърли, да изглеждат естествено; Функция : Много стилен дизайн с естествено красива гледка и мек допир, може да се използва за ежедневна употреба, тематични партита, cosplay, или всякакви други случаи.Лесен за измиване и грижа : ако искате точно да съответства на стила на модели ние ви предлагаме да вземете формуляр или резитба стилист в съответствие с вашата форма на лицето; В шоуто можете да видите, че различни хора ще изглеждат по по-различен начин, това зависи от вашата възраст и форма на лицето, както и някои клиенти подстригают косата си по свой вкус; По всякакви въпроси се обръщайте към нас свободно.Характеристики на перука 1. Това е много естествена перука в стил афро отговарят на много хора.Например, доверчивой дама, страстна студент, културна момиче, нежна майка. 2. Лесно се носят и се стреля всеки ден!Главата може да бъде доста еластична през нощта. 3. Лесна поддръжка - най-добрият избор !.

Основни характеристики

Най-добри сделки