Замяна Наставка за парцал от 4 опаковки, Накрайник за меки материали от микрофибър, Сменяеми дюзи за парцал Sgizoku Spin с 1 резервоар, Триъгълен Въже за измиване на подов?
New

Замяна Наставка за парцал от 4 опаковки, Накрайник за меки материали от микрофибър, Сменяеми дюзи за парцал Sgizoku Spin

BGN 2.00

Налично за поръчка

? Материал премиум клас- Нашата работа на смени накрайник за меки материали е изработена от 100% микрофибър кърпа, която абсорбира влагата.Шарнирно окачване на конструкцията на 180 градуса и позволява на потребителите лесно да се движат швабру под легла, дивани, маси и други мебели и около тях. ? Здрав и стираемый в колата -Миене на ръка и на машина, е трайна и може да се използва много пъти.Здрав и може да се използва многократно.След изсъхване може да се използва за почистване на косата от прах и отломки.При поискване е възможно ръчно и машинно пране.Триъгълен дизайн на главата ви позволява лесно почистване на някои от ъглите и трудно достъпните цепка, повишаване на ефективността на пречистване. ? Здрав и стираемый в колата -Миене на ръка и на машина, е трайна и може да се използва много пъти. ? Мокро и сухо ползване - При влажен използването му може да се прилага върху всякаква твърда повърхност, като паркет, теракот, ламинат, мраморни подове, прозорци или кола.Благодарение на триъгълна конструкция на главата може лесно да се изчисти от някои ъгли и недостъпни пукнатини.Той лесно абсорбира петна и премахва мръсотия, както и мека тъкан, не поцарапает повърхност.Презареждане на парцал за пресовано от микрофибър е съвместима със системата Easywring 1 Tank System.Дюза за парцал от микрофибър могат да се перат в машина, просто измийте получите многократна дюза за парцал, и вие отново ще получите нова бели и пухкави дюза за парцал; Икономично и екологично.След изсъхване може да се използва за почистване на косата от прах и отломки.Триъгълен дизайн на главата ви позволява лесно почистване на някои от ъглите и трудно достъпните цепка, повишаване на ефективността на пречистване.Препоръчва се замени с дюза парцал на всеки 3 месеца, за да постигне най-добри резултати почистване на пода. ? Опаковка-получавате 3 сменяеми дюзи за парцал и 1 треугольное основа. ? Мокро и сухо ползване - При влажен използването му може да се прилага върху всякаква твърда повърхност, като паркет, теракот, ламинат, мраморни подове, прозорци или кола.

Основни характеристики

Най-добри сделки