Swallowmall Мъжки Портфейл от естествена Кожа с RFID заключване, Тънки Двойни Портмонета за Мъже, Кожени Портфейли, Изчистен Предни Джоба, малък Прозорец за самоличност, 8 ?
New

Swallowmall Мъжки Портфейл от естествена Кожа с RFID заключване, Тънки Двойни Портмонета за Мъже, Кожени Портфейли, Изчистен

BGN 15.99

Налично за поръчка

? ЕСТЕСТВЕНА КОЖА — Изработен от най-високо първия слой от телешка кожа.С приятна и гладка текстура, наистина мека и комфортна на допир и сверхлегкая.Кожена подплата. ??ПРИЛОЖИМИ ХОРА — на Чантата е подходящ за мъже от всички възрасти, независимо дали са бизнесмени или туристи, могат да демонстрират чар във всички случаи.С приятна и гладка текстура, наистина мека и комфортна на допир и сверхлегкая.Други 3 цвята без торбички с цип, но има още 2 отделения за карти. ? ЗАКЛЮЧВАНЕ на RFID — Оборудван с модерна технология RFID SECURE, е изработен от уникален метални композитни материали, разработени специално за заключване на RFID сигнали 13,56 Mhz и по-високи, защитава личната ви информация от неоторизиран сканиране.Ние ценим нашите клиенти, и вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Двойно затваряне.Классифицируйте пари и карти, тяхното лесно да въвеждате и извадят. 1 Прозорец за идентификация;.Двойно затваряне. ?ИЗЧИСТЕН и ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН — 8 слота за карти, 4 скрити слота, 1 заден слот за карти, 2 джоба за брой, 1 прозорец за самоличност.Толкова тънък, но капацитет е напълно достатъчно за всекидневна употреба.В него може да се съхранява ОБЩО 8 карти. ? ЗАКЛЮЧВАНЕ на RFID — Оборудван с модерна технология RFID SECURE, е изработен от уникален метални композитни материали, разработени специално за заключване на RFID сигнали 13,56 Mhz и по-високи, защитава личната ви информация от неоторизиран сканиране. ? ЕСТЕСТВЕНА КОЖА — Изработен от най-високо първия слой от телешка кожа.Тези бизнес ежедневни портмонета за мъжете имат разумно място за съхранение, в тях удобно да се поставят всички карти и пари в брой, и те остават същите тънки в джоба си, като вашия смартфон. 1 джоб за пари в брой;.?? (С цип има само КАФЯВИ, БЕЖАВО-кафяви и лилави.Плюс модерна и елегантна опаковка в кутия за подарък, това ще бъде перфектният избор за вашия подарък.Классифицируйте пари и карти, тяхното лесно да въвеждате и извадят. ??ПРИЛОЖИМИ ХОРА — на Чантата е подходящ за мъже от всички възрасти, независимо дали са бизнесмени или туристи, могат да демонстрират чар във всички случаи.

Основни характеристики

Най-добри сделки