МОДИ ROADIE Възглавница за вана за подкрепа на врата и гърба Възглавница за вана за Къпане Възглавница за вана Възглавница за вана на облегалката за глава за възглавн?
New

МОДИ ROADIE Възглавница за вана за подкрепа на врата и гърба Възглавница за вана за Къпане Възглавница за вана Възглавница

BGN 9.59

Налично за поръчка

100% Полиестер. ? Технология на въздушна мрежа 4 D : тази възглавница sap разработен с помощта на технология 4 D, изсъхва бързо до мозъка на костите, отколкото въздушна възглавница за баня 3 D, далеч от миризмата след многократна употреба.Благодарение на функцията пропускливост на въздуха на въздушна мрежа тази възглавница за вана ще запази свежестта и чистотата, това е необходимо за по-дълга употреба.По този начин, с помощта на тези принадлежности за баня, вие ще се насладите на плуване всеки ден!. ? Дизайн хуманизиране на : Ергономична възглавница у направо стени, специална дебелина на раменете и тилната част. 6 нескользящих трайни нещастници, които на гърба си, плътно се свиват баня, устойчива на плъзгане възглавница за вана.Малка дръжка на всяка чаша, лесно се отстранява.След накисване просто трябва да го закачите на приложената кука за закачване.Също така е възможно да се перат на машина (идва заедно с чантата за дрехи).Възможно и удобно!. ? Мека материя : 100% оригинални възглавници за главата с останалите от 4 D полиестер за баня, както и памук, изключителна дебелина и мекота, е същата като нашата възглавници от пяна с памет ефект.Ви позволи да се обърне вниманието си работа, разговори или четене.Нима ти не искаш ли да опитате?. ? Използване във всички бани : тази възглавница за вана е подходяща за всички вани, дълги, къси, кръгли или продълговати.Бихте намерили идеалната позиция за къпане.След работния ден, насладете се на почивка, като се използва възглавница за вана до стената!Това също е приятен спа-подарък за възрастни, съпруга, партньор, съпруг, изненадайте ги и нека те да бъдат по-щастливи в бъдеще!. ? Обслужване на клиенти : МОДИ ROADIE прекарва 100% проверка на качеството преди продажбата.В основата на полицията за връщане на промени в рамките на 60 дни, оказва подкрепа.Всички коментари, моля, просто ни кажете през QA, няма риск, резервирайте сега!.

Основни характеристики

Най-добри сделки