Набор от Прецизни отвертки със 108 Бухалки, Набор от малки отвертки 132 1, Мини-Комплект Магнитни Отвертки с Намагничивателем и Гъвкави Пръчки за Електроника, бижута з?
New

Набор от Прецизни отвертки със 108 Бухалки, Набор от малки отвертки 132 1, Мини-Комплект Магнитни Отвертки с Намагничивателем

BGN 1.00

Налично за поръчка

Това, което прави този набор от инструменти за ремонт идеален избор за тези, които ценят организация и ефективност.Функция за определяне на посоката и местоположението на детайли помагат да поддържат реда на местоположението на инструменти. Дълъг пластмасов пискюл : 1бр.Серия телефони : За i Phone, повечето Android телефони.Серия компютри : За преносими компютри Mac Book, КОМПЮТЪР. [Висококачествена конструкция] Изработени от хромованадиевой стомана с висока твърдост CRV, тези отвертки са втвърдени при високи температури, за да се гарантира висока точност на изработка, устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен срок, което ги прави надежден и траен избор за вашия набор от инструменти. [Набор от отвертки 132 на 1 ] В комплект от 108 отвертки допълнително се предлагат пинсети, нож, гъвкава пръчка, търтей, ломы, отмычки за отваряне и др за лесен достъп до детайлите. маркуч с дължина 130 мм, може да се огъват на 360 градуса, което улеснява използването му в различни ситуации. [ Ефективна организация] Трехслойная опаковка осигурява достатъчно място за съхранение, както и технология за цветен UV-печат разграничава различни типове отвертки за удобство на идентификация.Регулируема дръжка : 1 бр. Гъвкав вал : 1 бр.

Основни характеристики

Най-добри сделки