МИНИ-UV-Лампа за нокти krofaue, Мини-UV-Лампа за Гелевых нокти, Професионална Портативна Лампа за Втвърдяване на Ноктите, Лампа за Изсушаване на ноктите, Простор за типсо?
New

МИНИ-UV-Лампа за нокти krofaue, Мини-UV-Лампа за Гелевых нокти, Професионална Портативна Лампа за Втвърдяване на Ноктите,

BGN 45.49

Налично за поръчка

【Приложими към всички гелевым лакам за нокти】 : Мини-UV led лампа за нокти използва 8 модерни двухволновых топки лампа (365 нм + 405 nm), които са подходящи за всички гелове и лакове за нокти.гел-лепило за нокти, смола, гел-лак, полигель за нокти, гел за удължаване на нокти, основен слой, горен слой, и т.н. Насладете се на изкуството на създаване на върховете на ноктите с ръцете си дом. 【Дизайн синхронизация】 : Време за съхнене по подразбиране е 60 секунди при натискане на превключвателя, и можете да го инсталирате на 120 секунди при продължително натискане на ключа в рамките на 1-2 секунди.Лекота на работа, независимо от това, имате ли опит с типсами за нокти или не, можете да използвате нашия ултравиолетова лампа за нокти single. 【Лесно преносими и сгъваеми 】 : Мини лампа за UV-втвърдяване с размерите на мобилен телефон - 5*3.54*0.78 инчов, лек и компактен, една група може да се сгъва, когато може да го запазите (#Забележка : За удобство на съхранение ние сме разработили основа с защелкивающейся стойка, може да се наложи да приложи малко усилие, за да го отворите). 【Защитете очите и кожата】 : Тази led лампа за гелевых на ноктите е с мощност 8 W + дизайн мъниста с два източника на светлина, че може ефективно да намали увреждане на кожата и очите ще се чувстват дискомфорт при продължително излагане на светлина. 【Лесна употреба】 : Просто включете USB-кабел за трансфер на данни, включете захранването и включете ключа мини-UV-led лампи.Захранващ кабел.

Основни характеристики

Най-добри сделки