ZGmaxCL 5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Кръгла Пълна Тренировка Червено Цвете и Дърво, Планински Кристал, Голям е Размерът на Картини За Дома 59,1x23,6 инч?
New

ZGmaxCL 5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Кръгла Пълна Тренировка Червено Цвете и Дърво, Планински Кристал,

BGN 9.59

Налично за поръчка

【ГОЛЯМ размер】 5 D едрогабаритна диамантена картина - това е луксозно бижу.Боядисване с диаманти с голям размер е по-добре да украсят вашия дом.Диамантена картина в голям размер, ZGMAXCL 5 D, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението. 【Блестящ диамант】Новото поколение на Вълшебен кръг на диаманта, иновация в 26 Лицата, чист цвят на диаманта с " обръщане на 360 градуса, устойчивост на изрязване, дълго време не избледнява. 【Весело преживяване】 Комплекти за диамант живопис 5 D могат да намалят стреса, идеалния подарък както за начинаещи, така и за опитен изпълнител по бриллиантам.Картина с диаманти може да се окачи в спалнята, трапезарията, кухнята, офиса, дома, офиса, хотела, бара и на много други места. 【HD платно】 ZGMAXCL 5 D diamond art комплекти-нетоксичен, ярък, висококачествен лигав платно с пълна елмаз, платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, може да се възстанови бързо след сгъване. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предлагаме безплатна услуга за повторно изпращане на диаманти.Към всеки набор diamond art приложен на повече от диамант тренировки, отколкото трябва.Не е нужно да се притеснявате за липса на диаманти.Диамантени огърлици.Диамантени огърлици.Диамантена картина, вие може да я завърши със семейството си или с приятели и да се забавляват!.Когато вие и вашето дете заедно приключите с тази алмазную рисувани, това ще засили образователно сътрудничество между родители и деца. 1. Платно за рисуване, цветни перли, диаманти диаманти, лепкава химикалка, пластмасова тава и лепило. 2. +30% от диаманти (от всеки цвят).Материал : Диамант от 5 D смола.Продуктът не съдържа рамка.Повърхността на диаманта е на 26 лица.Той изглежда много лъскава.Комплект за рисуване с диаманти 5 D ви позволява да се отпуснете и е идеален подарък за начинаещи или художници-алмазостроителей.

Основни характеристики

Най-добри сделки