Diamabrush® за обучение на бетона етаж с дебелина 6,5 инча Onfloor®, премахване на мастика, течен разтвор, бои, полиуретанова и епоксидна смола Строги сменяеми остриета. Комп?
New

Diamabrush® за обучение на бетона етаж с дебелина 6,5 инча Onfloor®, премахване на мастика, течен разтвор, бои, полиуретанова

BGN 180.14

Налично за поръчка

Избор на абразива за подови покрития дава възможност на всички настилки машини работят добре на най-различни повърхности на пода и в най-различни условия.Ние се допълват този богат набор от диамантени абразиви диамант четки, диамантени тътен, звездообразными и 8-позиционными скарификаторами и инструменти с твердосплавными топчета. ➤ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГЕОМЕТРИЯ на ТВЪРДИ И МЕКИ ПОВЪРХНОСТИ : Поддържа пълна гама от подови прецизни метални абразиви. ➤ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГЕОМЕТРИЯ на ТВЪРДИ И МЕКИ ПОВЪРХНОСТИ : Поддържа пълна гама от подови прецизни метални абразиви.Приложение : Подготовка на пол, Премахване на Профилирующей мастика и Епоксидна смола, Премахване на плиточного лепило, Премахване на тънък слой или покритие на Повърхността : Бетон. ➤ Е РАЗРАБОТЕН ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПЕРАТИВНА СЪВМЕСТИМОСТ. ➤ ТЕХНОЛОГИЯ ONFLOOR НЕ ИЗИСКВА УСЛОЖНЕНИЯ : патентована система за захващане позволява шлифовальным головкам се завърта по две оси, осигуряване на равномерен резултат на всички подове. ➤ Е РАЗРАБОТЕН ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПЕРАТИВНА СЪВМЕСТИМОСТ. ➤ БЪРЗА И ЛЕСНА СМЯНА на ИНСТРУМЕНТ е Предназначен за бърза смяна на подово диамантени инструменти. Готов за нанасяне на всички видове диамант трохи Onfloor Quick Tool. ➤ ТРАЙНОСТ : шофьори, които могат да издържат най-трудните работни места. ➤ ТРАЙНОСТ : шофьори, които могат да издържат най-трудните работни места.ДИАМАНТЕНИ АБРАЗИВИ И КАРБИД ЗА ПОДОВИ НАСТИЛКИ : Нашите диамантени абразиви предназначени за геометрия на твърди и меки повърхности и са изработени на основата на метални, фенолни смоли и матрици.

Основни характеристики

Най-добри сделки