Плюшено Ворсистый Мат, Противоскользящий Пухкав килим за Пода, Пухкав Килим за Детска Стая за Игра, Детска, Спалня, Всекидневна, Подложки Тъмно Сив 60x120 см (24x47 инча)
New

Плюшено Ворсистый Мат, Противоскользящий Пухкав килим за Пода, Пухкав Килим за Детска Стая за Игра, Детска, Спалня, Всекидневна,

BGN 15.99

Налично за поръчка

Материал и размери : Velvet купчина с височина 4 см, създава усещане за мекота, а цветът не избледнява. мат е супер мека бархатную повърхност, губчатую слой на дъното с противоскользящими пластмасови петна.Супер Комфорт : Успокоява ноющие мускули И уморени Крака!Гъба в Средата на Килима Успокоява Уморените Си крака и да промени Вашата Представа За Комфорт!.Мат с плъзгане на облегалката : Долу на килима такива малки нескользящие точка за хващане, които предотвратяват хлъзгането на килима на пода.вашето дете Или домашен любимец Може да е много щастливо и комфортно да играят на Килим.Перфектен СЕМЕЕН ДЕКОР : Нашият wooly мат може да се превърне в чудесно допълнение за декорация на дома, спалня, всекидневна, детска стая, игрална стая, кабинет, хотел колеж. добавете модерен стил във всяка стая.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Нашите стелки са много лесни за почистване. просто добавете малко слаб почистващ препарат и внимателно измийте килим ръце. моля, подсушете го във въздуха и се опитайте да не използвате пишеща машина, за да изсъхне, не выставляйте на слънце.

Основни характеристики

Най-добри сделки