Yardwe 3 бр. Чиния за зеленчуци и плодове, Контейнери за съхранение в Къмпинга, Кошница за съхранение в Склада, Контейнери за Сандвичи, Кошница за прибори за хранене, Оп?
New

Yardwe 3 бр. Чиния за зеленчуци и плодове, Контейнери за съхранение в Къмпинга, Кошница за съхранение в Склада, Контейнери

BGN 0.33

Налично за поръчка

ПАЛИТРА ЗА ГРИМ - много лек и лесно да се движат.Описание на продукта Многофункционална кошница за съхранение на Вие все още търсите многоцелевую имитация плетени кошници за съхранение?Тази домашна кошница за багаж - идеалният избор за вас. / 9,45x7,09x1 кошница за прибори за хранене. - Може да бъде поставен в хола, кухнята, кръчмата и така нататък. - Процес на плетене, изящна изработка изработка, изключително здрава и трайна за съхранение на много теми кошница за съхраняване на хляб. - Процес на плетене с имитация на ратан, по-свеж и атрактивен, че създава чувство на природата при подаване на домашната храна.Списък на опаковки, 3 x Кошници за съхранение Характеристики -Цвят : светло кафяв тава за прибори за хранене -Материал : Пластмаса Многофункционална кошница за багаж-Размер (М) : 24,00x18,00x4,00 см.КОНТЕЙНЕР за СЛАМА - Той е с проста конструкция, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба. кошница за пикник, къмпинг, подходящи за повечето декоративни стилове, като модерен селска къща, селски стил, минимализъм и т. -Размер (И) : 21,00x14,00x4,00 см / 8,27x5,51x1 декоративни кошници за съхранение. - В нея можете да съхранявате различни обекти, като всяка случайни неща, плодове, закуски и така нататък, деликатна и практичен кош за сервиране на храна.КОНТЕЙНЕР ЗА УКРАСА - много лек и лесно да се движат.И ще имате по-добро настроение, когато в стаята цари ред.Като украса за вашия дом или подарък за вашите приятели в лагер корзинке за пикник. - Изработена от висококачествен и траен материал, тя е надеждна алтернатива на коша за съхранение в домашни условия с опазването на околната среда.Като украса за вашия дом или за подарък на вашите приятели.Кошница за съхранение на Тази кошница за съхранение е различен продуманностью части и добро качество на производство, което прави живота си по-изискан и стилно оформена.ТАВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на БИЖУТА - тази кошница за съхранение ще направи вашия дом по-подреден.

Основни характеристики

Най-добри сделки