Индийските Занаяти Ти, Латунная Пуджа Тали /Пуджевая табела със символа на Ом Мантрата Гаятри, Спомената В чиния, Подарък предмет на фестивала Дивли Карвачаут Пудж?
New

Индийските Занаяти Ти, Латунная Пуджа Тали /Пуджевая табела със символа на Ом Мантрата Гаятри, Спомената В чиния, Подарък

BGN 9.59

Налично за поръчка

Дизайнер Пуджабрасс Тали.Медна плоча на Ом за Пуджа.бхог тали за бога. табела за пуджа гаятри мантра пуджа пуджа.Дизайнер Пуджабрасс Тали.Медна плоча на Ом за Пуджа.бхог тали за бога. табела за пуджа гаятри мантра пуджа пуджа.Чиния за пуджа се състои от латунного лист и на символа "ОМ" на него, и тази чиния в противен случай се нарича "Накши Тапку", която е известна с дизайн с лазерно печат.По ръбовете на тази чиния, за пуджа прилага модел, наречен модел Накши.Пуджа тали се предлага с лъскаво огледално покритие, което придава чиния чар и елегантен външен вид.Идеален за използване по време на пуджа, за да возносить молитви и се съхранява в него необходимите продукти за пуджа.Той също се използва като арти тали по време на ритуали по връщането на гости у дома, което е част от индийската традиция.Тази латунная плоча - идеален подарък за всякакъв повод, особено на традиционни и културни събития.

Основни характеристики

Най-добри сделки