Преносим PDR led лампа 13 Cool Warm, Cool (КХО) Led лента 12v с датчиците 110 и устройството за база, на 20-футовым адаптерным кабел и автомобилен приставка адаптер за Безболезнено р?
New

Преносим PDR led лампа 13 Cool Warm, Cool (КХО) Led лента 12v с датчиците 110 и устройството за база, на 20-футовым адаптерным

BGN 0.33

Налично за поръчка

Произведен в САЩ на 13-инчов преносим led лампа PDR премиум-клас. 3 Led лента студено бял / Топло бял / Готино-бял цвят.Здрав метален корпус с индивидуалните ключове на хранене за всяка led лампи.Трайно Всасывающее основа.Регулируема поставка за осигуряване на осветление, под всякакъв ъгъл. кабел-адаптер за цигари с дължина 20 фута.Преобразувател на стенни розетки. Гаранцията на led лентата е 2 години.Произведен в САЩ на 13-инчов преносим led лампа PDR премиум-клас. 3 Led лента студено бял / Топло бял / Готино-бял цвят.Здрав метален корпус с индивидуалните ключове на хранене за всяка led лампи.Трайно Всасывающее основа.Регулируема поставка за осигуряване на осветление, под всякакъв ъгъл. кабел-адаптер за цигари с дължина 20 фута.Преобразувател на стенни розетки. Гаранцията на led лентата е 2 години.Индикатор за премахване на вдлъбнатини PDR.Произведено в САЩ. 3 Ленти за максимално размисъл. 3 преминете, за да ивици може да се управлява независимо.Накачайте всасывающее основа, за да се увери, че той остава в чист панели. 20-крак кабел може да бъде монтиран на превозното средство. конвертор на 12 волта ви позволява да свържете към контакт на 110 волта.Много траен. гаранцията на led лентата е 2 години.Лещи от поликарбонат крива, от двете страни метален корпус, за да се осигури плътно прилепване и може лесно да бъде заменена.

Основни характеристики

Най-добри сделки