Книга и Органайзер за планиране на сватбата [Ново] Органайзер-Календар за планиране на сватба с Подарък кутия и Панделка | най-Добрият подарък за двойки и булки за у?
New

Книга и Органайзер за планиране на сватбата [Ново] Органайзер-Календар за планиране на сватба с Подарък кутия и Панделка

BGN 8.53

Налично за поръчка

Планер и е снабден с лента, за да се уверите, че нещата се съхраняват в безопасност, независимо от това, къде трябва да ги донесе.Просто завържете на възел и го вземете с вас на път. ? СЕКЦИИ МОМЕНТА - Тази книга е за планиране на сватба и органайзер за булката съдържат много полезни раздели с удобни раздели, които ще ви помогнат лесно да се движите планировщику.Помогнете на своите близки връзвам на възел и изпълнете техните желания и любов, с изпращането на този обмислен подарък. ? ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА БЪДЕЩИ БУЛКИ - Нашата книга за планиране на сватба - това е най-полезен и незабравим подарък на участието, която можете да изпратите на любимите си хора.Помогнете на своите близки връзвам на възел и изпълнете техните желания и любов, с изпращането на този обмислен подарък.Планер и е снабден с лента, за да се уверите, че нещата се съхраняват в безопасност, независимо от това, къде трябва да ги донесе.Този планер не само съдържа обща пътна карта за планиране, който обхваща почти всички аспекти на сватбата в американски стил, но също така съдържа бюджетиране и съвети, които ще ви помогнат да оптимизирате процеса на планиране. ? СВАТБЕНИЯТ агент - Красиво оформена книга-органайзер за сватбени планиране ще ви помогне да планирате вашата важен ден. ? ГАРАНЦИЯ за най-ЩАСТЛИВИТЕ БУЛКИ - Ако на пръв поглед това е устройство за организиране на сватби ви не е подходящ, просто върнете ни го (разбира се, неизползван) за получаване на пълно възстановяване на средства по вашата сметка в рамките на 3 работни дни без проблеми.Раздел планиране включва ръководства за мозговому буря, планиране на бюджета, календар за обратно броене, табла за съобщения, списъци за проверка, определени предварително съставени списъци със задачи и места за водене на бележки, за да сте сигурни, че в вашият важен ден нищо не свенливо.Кривата на лентата не само скрепляют дневник, но и носят в себе си многозначительную символиката на връзване на възел.

Основни характеристики

Най-добри сделки