Стикери За Стени в стил Бохо, Модерни Стикери За Стена, Линия Стената Декор за Детска Стая в стил Бохо, Стикери За Стена, Абстрактно Съвременно Стенно Изкуство за Не?
New

Стикери За Стени в стил Бохо, Модерни Стикери За Стена, Линия Стената Декор за Детска Стая в стил Бохо, Стикери За Стена,

BGN 2.33

Налично за поръчка

Комплектът включва 3 листа стенни стикери в реферата ивица 5 цвята и 6 форми.Никакви повреди на стените или с боя.Изработен от висококачествен винил материал за етикети, е безопасен за домашен интериор, не избледняват, е трайна употреба; Отстранява и лесно се инсталира на място, когато е готов, просто отклеиваясь и приклеиваясь. - Бърза инсталация – Просто отклейте и залепете – Подвижни стикери за стена - ако е необходимо, те могат лесно да се преместите на друго място. * За да се предотврати усукване след залепване, сложи свити етикети под утяжелители или тампони и да изправите ги преди употреба.Безопасен за деца, светъл и тъмночервен, устойчиво използване. - Изрязана от висококачествени самоклеящегося винил винетка-материал, специално разработен за дома.Стикери за стена в реферата ивица могат да придават индивидуалност на всяка скучна стена.Отделно предварително изрежете 90 броя шарени стикери за стена (всяка стикер ивица е с дължина около 2-2, 5 инча и ширина 0,9 инча). ? Въвеждането на продукта : ? - В комплекта са включени 3 листа шарени стенни стикери 5 цвята и 6 форми. ? Съвети : * Етикети в ивицата peel and stick, предназначени за използване на закрито в сухи, чисти и гладки повърхности, те са подходящи за стени с бяла шарка, но могат леко приподниматься по краищата (не се препоръчва).Създаване на уникална декоративна стена в спалнята, стаята за игри или детска за вашето дете, за забавна, креативен начин!.Без лепкави следи по стената.Отделно предварително изрежете 90шт шарени стикери за стена (всяка честотна лента от около 2-2, 5 см в дължина и от 0,9 инча).Уникален дизайн в райе, може да създаде чудесен абстрактен съвременен стил и с минимален бюджет допълни акцентную стената.Красиви стикери за стена райе, украсяват стаята си, ще я направят по-привлекателен и чаровен!Стикери за стена райе в стил бохо придават индивидуалност на всяка скучна стена.Тези етикети в ивицата се отнасят за водовземане на модерния настенному изкуството, вие можете да съчетаете много различни стилове декор на вашата стая, като стил бохо, са идеални за създаване на акцентной стените в спалнята, дневната, офиса, студийном декор на стени, декорация на детската стая със стил бохо, неутрално декора на стените на детската стая, интериор баня, декорация, пералня декор на детска градина, декорация на стените кафене или книжарница, интериор на апартаменти и хостели.

Основни характеристики

Най-добри сделки