Завеса с Ресни, Красива Завеса с Ресни за парти, на Фона на Снимки от Метално фолио със Сърма за Рожден Ден, Фотобудки за Приветствените Партита (Розово злато)
New

Завеса с Ресни, Красива Завеса с Ресни за парти, на Фона на Снимки от Метално фолио със Сърма за Рожден Ден, Фотобудки

BGN 29.87

Налично за поръчка

Подходящ за фотокабин за рожден ден, сватби, гостоприемни партита, абитуриентски тържества, фестивали и т.Функция : 1.Изработен е от висококачествено алуминиево фолио, сигурно и экологичен, стабилен и практичен за употреба.Когато покритието е много лъскав, подходящи за декорация на фона на купоните, това ще направи вашата партия е много добра., Подходящ за закачане на вратата, се изисква 2 или повече за пълно покритие на стените, лесно за използване., Подходящ за закачане на вратата, се изисква 2 или повече за пълно покритие на стените, лесно за използване. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Изглежда изящно и красиво, няколко цветя, пердета с ресни необязательны, можете да изберете според предпочитанията. Подходящ за фотобудок за рожден ден, сватби, гостоприемни партита, абитуриентски тържества, фестивали и т.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : душ Завеса с ресни Материал : алуминиево фолио Размер на продукта в разложенном формата на : приблизително 100x200 см/39,4x78,7 инча (измерване на ръка, са възможни малки грешки) Предназначение : Подходящи за декорация на фона на партита и т.Изглежда изящно и красиво, няколко цветя, пердета с ресни необязательны, можете да изберете според предпочитанията. Когато покритието е много лъскав, подходящи за декорация на фона на купоните, това ще направи вашата партия е много добра. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Изглежда изящно и красиво, няколко цветя, пердета с ресни са задължителни, можете да изберете според предпочитанията.Изработен е от висококачествено алуминиево фолио, сигурно и экологичен, стабилен и практичен за употреба.Подходящ за фотокабин за рожден ден, сватби, гостоприемни партита, абитуриентски тържества, фестивали и т.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fringe Curtain
Material:
Aluminum Foil
Product Unfolded Size:
Approx. 100 x 200cm / 39.4 x 78.7in (manual measurement, there may be small errors)
Purpose:
Suitable for party background decoration, etc.
Package List:
1 x Fringe Curtain:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри сделки