Силиконов долния ръкав за хидроизолация на петата, 12-40 грама. Подходяща за всички бутилки за вода от неръждаема стомана с вакуумна изолация, Противоскользящий, кой?
New

Силиконов долния ръкав за хидроизолация на петата, 12-40 грама. Подходяща за всички бутилки за вода от неръждаема стомана

BGN 5.33

Налично за поръчка

ЗАЩИТА ОТ ДРАСКОТИНИ и ШУМ! -Вашите опасения Надраскат И Каша бутилка Всеки Път, когато Вие Поставяте Го на масата, Изтече!Нашата конструкция с допълнително изземване от силикон Hydro Heel Предотвратява появата на по-нататъшни драскотини или вдлъбнатини на вашата бутилка или маси. 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение!Да направи всеки Клиент, Доволен от Покупката Си - това е Нашата Мисия!Ако не сте доволни от покупката Си, ние не сме доволни, и да се върна за пълна възвращаемост.Избирайте между Нашата Черна или Бяла форма или и за Тези, и Други.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Нашата изработени по поръчка (с гавайским цветен печат) защитния капак за бутилки с вода единствена по рода си.ЗАЩИТА ОТ ДРАСКОТИНИ и ШУМ! -Вашите опасения Надраскат И Каша бутилка Всеки Път, когато Вие Поставяте Го на масата, Изтече!Нашата конструкция с допълнително изземване от силикон Hydro Heel Предотвратява появата на по-нататъшни драскотини или вдлъбнатини на вашата бутилка или маси. 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение!Да направи всеки Клиент, Доволен от Покупката Си - това е Нашата Мисия!Ако не сте доволни от покупката Си, ние не сме доволни, и да се върна за пълна възвращаемост.ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ - Съвместима с всички спортни бутилки от неръждаема стомана с двойна вакуумна изолация капацитет 12-40 грама.Нашият Гидробут представлява ръкав, предназначен за по-лесно обличане и снимания с бутилки За почистване, или може да се използва като пиенето за кучето На разходки.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Нашата изработени по поръчка (с гавайским цветен печат) защитния капак за бутилки с вода единствена по рода си.

Основни характеристики

Най-добри сделки