Нашийници за кучета с подсветка PcEoTllar на нощ, Светлина Нашийник за кучета Акумулаторни Водоустойчив Мигащи led Нашийници за кучета, Сигурно Светят в Тъмното Нашийни?
New

Нашийници за кучета с подсветка PcEoTllar на нощ, Светлина Нашийник за кучета Акумулаторни Водоустойчив Мигащи led Нашийници

BGN 1.00

Налично за поръчка

Оборудван с D-образен пръстен от неръждаема стомана, може да се монтира към всички ошейникам за кучета.Може да се използва повече от 10 часа след пълно зареждане.Може да се използва повече от 10 часа след пълно зареждане.Препоръчваме ви да добавите до измерването на 1-3 инча, в зависимост от големината на кучето.Подходяща за всякакви метеорологични условия, водоустойчив, лек и издръжлив. 【Нажежен нашийник за кучета с 3 режима на осветление】 При лоша светлина или тъмнина led светлина нашийник може да работи в три режима (осветление, бързо flash, slow светкавица). Ходи по покрити със сняг пътища, привечер, през нощта, в гората или в алеята за бягане, за да защитите кучето си от аварии или загуба. M : от 15 "до 19,7" / премахнати за 38-50 см (ширина 0,98 " / 2,5 см). 【Акумулаторна батерия и водоустойчив】 Нашийник за кучета зареждане с помощта на кабел dc (включени в комплекта) без смяна на екологично чист батерията.【Здрав Мига нашийник за Кучета】 Здрав led нашийник за кучета с ярко светещи нашийник за кучета е изработена от устойчив найлон с повишена здравина и издръжливост. 【Напълно регулируем светлинен нашийник за кучета】 XS 32-35 см / S 35-40 см / M премахнати за 38-50 см / L 48-60 см / XL 55-70 виж Лесно преносими, быстросъемный, регулируема дължина.Моля, измерете обиколката на врата на кучето, мека ролетки, за да изберете правилния размер. 【Двойна led влакна за подобряване на видимостта на】 Сверхяркий светлина гарантира, че сигурно и видимото разстояние през нощта надвишава 300 м. 【Акумулаторна батерия и водоустойчив】 Нашийник за кучета зареждане с помощта на кабел dc (включени в комплекта) без смяна на екологично чист батерията.Измерете горната част на шията на кучето си, точно зад ушите.S : от 11 "до 15,7" / 28-40 см (ширина 0,98 " / 2,5 см).Може да се използва безопасно в дъжда или по време на къпане. L : от 19 "до 23,6" / 48-60 см (ширина 0,98 " / 2,5 см). 【Двойна led влакна за подобряване на видимостта на】 Сверхяркий светлина гарантира, че сигурно и видимото разстояние през нощта надвишава 300 м.

Основни характеристики

Най-добри сделки