Подарък на папата от Малко момиченце, Детска Тениска за момичета, Обикновена Блузи с дълъг ръкав и принтом, Поли и копчета, Накити за Очарователните деца (A, 7 години)
New

Подарък на папата от Малко момиченце, Детска Тениска за момичета, Обикновена Блузи с дълъг ръкав и принтом, Поли и копчета,

BGN 41.71

Налично за поръчка

Модни Обикновена щампи, вашето Дете ще получите много комплименти.Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Подходящ е за всякакви поводи.Тя е идеална за носене в помещения, на открито, фотография на детето, детски подарък и т.н. Осигурява максимален комфорт при ежедневната чорап на детето.Пратката включва : 1 бр. капаци + 1 бр. поли.Модни Обикновена щампи, вашето Дете ще получите много комплименти.Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Подходящ е за всякакви поводи.Тя е идеална за носене в помещения, на открито, фотография на детето, детски подарък и т.н. Осигурява максимален комфорт при ежедневната чорап на детето.Пратката включва : 1 бр. капаци + 1 бр. поли.Подарък на папата от малко момиченце, детска тениска за момичета, обикновена блузи с дълъг ръкав и принтом, поли и копчета, дрехи, сладки скъсяване на върховете за деца, Случай : Всеки, Пол : за момичета, Вид на фигурата : плътен, Тип ръкав : дълъг рукавомесли имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Основни характеристики

Най-добри сделки