UUcovers Калъф за iPad Mini 6 2021 (8,3 ) с държач за моливи [Автоматичен режим на заспиване / събуждане], Тънка Трехслойная поставка-Фолио, Умна Изкуствена Кожа и твърда делото, у?
New

UUcovers Калъф за iPad Mini 6 2021 (8,3 ) с държач за моливи [Автоматичен режим на заспиване / събуждане], Тънка Трехслойная

BGN 3.33

Налично за поръчка

Поддръжка на функцията Touch ID, странично дупка и осигурява добра работа Touch ID.Поддръжка на функцията Touch ID, странично дупка и осигурява добра работа Touch ID.Вътрешната повърхност е с мека подплата от микрофибър, не допускающей драскотини, осигурява комфорт и допълнително ниво на защита; както и масивна делото за PC перфектно предпазва от падане.Лека конструкция с твърда облегалка осигурява минимален обем, ултра-тънък калъф, идеален за носене в раници или чанти. ? Поставка с множество ъгли на видимост : Трикуспидалната чантата е изработена под формата на конвертируеми книжки, сгъваема предна капачка дава възможност за създаване на стойка с две ъгли на наклон, за да отговори на вашите нужди при сърфиране и набор на текст, освобождавайки ръцете си за други развлечения.Моля, проверете задната част на вашия i Pad, за да откриете номера на модела. ? Пълна защита на корпуса : Висококачествен и издръжлив предни калъф от изкуствена кожа ще ви помогне да предпазите вашия таблет от ежедневни удари, драскотини и случайни капки. Калъф : UUcovers Защитен калъф за i Pad Mini 6 8.3 " 2021 (i Pad 6-то поколение) устойчив на удари калъф 2.4 Поддържа функцията за автоматично събуждане /сън, магнитно записана в тънък корпус на таблета, включително / затваряне на си при отваряне и затваряне.Лека конструкция с твърда облегалка осигурява минимален обем, ултра-тънък калъф, идеален за носене в раници или чанти.2 Издръжлив материал от изкуствена кожа, устойчиви на влага и петна, предпазва екрана на таблета и задния панел.Функция режим сън / събуждане помага да се спести време на автономна работа. (Безплатен подарък : стилус и мека кърпа за почистване). ? Поставка с множество ъгли на видимост : Трикуспидалната чантата е изработена под формата на конвертируеми книжки, сгъваема предна капачка дава възможност за създаване на стойка с две ъгли на наклон, за да отговори на вашите нужди при сърфиране и набор на текст, освобождавайки ръцете си за други развлечения.

Основни характеристики

Най-добри сделки