Маска за сън, за мъже и жени - Здрав Памучен маска за сън, Мека Дишаща Затемняющая маска за сън, Регулируем Наклеивающаяся маска за очите, Лесно моющаяся Идеална за д?
New

Маска за сън, за мъже и жени - Здрав Памучен маска за сън, Мека Дишаща Затемняющая маска за сън, Регулируем Наклеивающаяся

BGN 47.84

Налично за поръчка

Блиндеры под формата на очите, с затычками за уши помагат да се блокират външния шум и ви предоставят спокойствие и релаксация. Светозащитная превръзка на очите, изработени от чист памучен плат, мека, лека, дишаща кучешка кожа, хипоалергенни, подходящи за главата от всякакъв размер.Цвят : светло сив.Пътна маска за очи, подходящ за мъже, жени, използване в дома, в хотел, самолет и в други случаи.Маска за очи за сън, подходящ за овални форми на лицето, растушевывается на 360 °, подходящ за всички възрастови групи.Подобрена конструкция на своята практика за очи помага за удобно затваряне на главата, не сползая надолу. ✨ ИДЕАЛЕН подарък : Дишаща маска за очи е идеалният подарък за родители, съпрузи, съпруги, възрастни хора, приятели, той е удобен за носене при пътуване, къмпинг. ✨ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Маска за очи за сън с регулируема паста, не стяга, осигурява повече място за ушите, не се придържаме и не спутывает коса, лесно се носи.

Основни характеристики

Най-добри сделки