Шише за Сок под формата на Пряничного Човек NUOBESTY с Шапка и Шал, Пластмасова Бутилка За Вода, Празни Бутилки От Мляко, Контейнери за Напитки, за Сок, Сувенири За Колед?
New

Шише за Сок под формата на Пряничного Човек NUOBESTY с Шапка и Шал, Пластмасова Бутилка За Вода, Празни Бутилки От Мляко,

BGN 5.37

Налично за поръчка

【Празна бутилка за пиене】-подходящ капацитет, може да се използва за съхранение на мляко, сок, вода, напитки, на чай и други напитки. 【Фланец дизайн】- Ни бутилки, затворени, можете да ги носите в чантата си, без да се притеснявате за протечке.Дизайн във формата на пряничного човек, изпълнен с коледно радост, идеални капацитет за мляко, сокове, чай, кафе, бира и други напитки.Пакетът включва 3 x бутилки, 3 x шапки, 3 x шалове.Домашен любимец. 【Фланец дизайн】- Ни бутилки, затворени, можете да ги носите в чантата си, без да се притеснявате за протечке.Характеристики - Цвят : бял - Материал : PET, памук Размер : 18,00 X10,00 X4,50 см / 7,07 X3,93 X1,77 инча - Капацитет : 500 мл - Добрите капацитет, може да се използва за съхранение на мляко, сок, напитки, на чай и други напитки.Тези бутилка за съхранение на течността са подходящи по размер за мини-хладилник. 【Подарък за коледно парти】- Това е добър избор за коледен подарък за вашето семейство или приятели, за да споделя с тях много по-голямо удоволствие.- Изработени от PET материал, тази бутилка е сигурна и трайна, тя може да се използва в продължение на дълго време.- Нашите бутилки Затворени, Можете да ги носите в чантата си, без да се притеснявате за протечке. 【Празна бутилка за пиене】-подходящ капацитет, може да се използва за съхранение на мляко, сок, вода, напитки, на чай и други напитки.- Чудесна форма пряничного човек, може да ви се даде добро визуално удоволствие и ви помогне да добавите повече коледната атмосфера.- Това е добър избор за коледен подарък за вашето семейство или приятели, за да споделя с тях много по-голямо удоволствие. 【Материал премиум-клас】- Изработени от PET материал, тази бутилка е сигурна и трайна, тя може да се използва в продължение на дълго време.Тези бутилка за съхранение на течността са подходящи по размер за мини-хладилник.Това също може да бъде добър контейнер за съхранение на шоколадови бонбони, дребни украшения и така нататък. 【Бутилка с пряничным человечком в шапка и шарфе】 - Добра форма пряничного човек, който ще ви представим добро визуално удоволствие и ще помогне за създаването на още повече коледното атмосфера.

Основни характеристики

Най-добри сделки